vrijdag 6 februari 2015

Vrijdag, hoera! #3

TGIF!!!

Morgen moet ik werken, maar zondag begint mijn weekend. Heerlijk! Vandaag heb ik ook een dagje vrij en de zon schijnt, WOW, wat een goed begin van het einde van de week!Vanmorgen had ik rijles en afgelopen dinsdag haalde ik mijn theorie examen. En wat betekent dat? Ja hoor, Laura mag gaan afrijden. HOE FIJN IS DAT? Dus als je binnenkort in Hengelo en omstreken een oude groene kever ziet scheuren, dan ben ik dat waarschijnlijk ;-)!

Afgelopen week werkte ik aan een leuk voorstel voor een opdracht (helaas is het voorstel niet uitgekozen, maar hey, het was super leuk om aan te werken!).

Verder staat mijn telefoon altijd bomvol foto's van mijn twee katten, Kip en Petertje, dus ik heb besloten deze ook maar standaard op de vrijdag toe te voegen haha.

Naast werken ga ik zondag met een vriendin naar de Little Market Shop in Enschede. Deze markt wordt gehouden in een ijssalon, dus het is lekker warm winkelen. (Euhh dat klinkt een beetje raar aangezien het een ijssalon is, maar je begrijpt wat ik bedoel). Er staan allerlei standhouders op de markt, o.a YESIWOOD met haar mooie prints. Ik ben super benieuwd, later hierover meer op de blog.

Herinneren jullie nog mijn 2015 droomlijst? Nou ik ben aardig op weg en kan al wat er van wegstrepen haha!

Volgende week is het alweer valentijnsdag. Zelf doe ik er eigenlijk nooit wat aan, afgezien van illustraties maken omtrent dit liefdesfestijn! Deze kaarten maakte ik dit jaar:
Ze zijn te koop in de webshop voor €1,50!

Wat gaan jullie doen dit weekend? 1 opmerking:

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *