woensdag 11 februari 2015

Op de vensterbank 4.


Ik moet eerlijk toegeven, ik moet er nog een beetje inkomen hoor, dit jaar. De afgelopen weken waren vol en druk. De verbouwing op mijn werk is inmiddels klaar en nu ben ik weer drukker met mijn illustratiewerk! Maar dat is leuk! Ik sta hopelijk in maart op de Stripbeurs met mijn illustraties, maar ik moet nog even mijn werkrooster afwachten...

Maar goed, hier issie dan! Een nieuwe "Op de vensterbank"! Ik ging met de lesauto op bezoek bij mijn ouders en haalde een mega grote bos bloemen, zodat ik mijn moeder ook een mooie bos kon geven.


Er zaten ook nog super schattige gekke paarse bloemen bij, maar die waren na 1 dag al verloren gegaan, want ja, katten....hehe.

Over katten gesproken; ik kocht dit schattige schapenkleedje bij IKEA en Kip is er niet meer bij weg te slaan. Elke dag als we thuis komen ligt hij hierin te knorren, haha!


Afgelopen zondag ging ik met een vriendin naar een markt in een ijssalon in Enschede, waar ik eerder over vertelde. De markt viel ons een beetje tegen, dus gingen we lekker snel weer naar huis om thee te drinken en chocola te eten! 
Ook kreeg ik dit geweldige cactus kussen van haar cadeau! HOE cool is 'ie? Ik ben er echt super blij mee. Nathalie werkt onder de naam Aaalt en in haar webshop kun je nog veel meer moois vinden.


P.S: Je hebt nog tot vanmiddag om mee te doen met de valentijns give away!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *