donderdag 19 februari 2015

Favoriete Vondsten #1

Ik roep een nieuw onderwerp in het leven. Mijn Favoriete Vondsten thema. Onlangs liep ik samen met mijn vriend weer iets geweldigs tegen het lijf en dat verdient een blogpost.

Op maandag zijn wij namelijk altijd samen vrij en vaak resulteert dat in een rondje kringloop. De laatste tijd vonden we steeds helemaal niets leuks en waren nogal teleurgesteld, tot.....

DE BESTE VONDST SINDS TIJDEN! Namelijk deze kast. We vonden hem bij een van mijn lievelings kringloopwinkels, Wawollie in Goor. (Ik zag overigens dat Wawollie tegenwoordig ook in Utrecht zit in plaats van alleen maar in Twente, TIP!!!!!)

Ik ben er zo blij mee! Niemand vond deze kast interessant, er zat niet eens een prijsje op. Later bleek dat het een afgedankte tijdschriftenkast uit de kringloop-koffiehoek was. De kringloopmevrouw wilde hem dan ook graag voor een tientje (tientje!!!) aan ons meegeven. En nu pronkt hij thuis.
Wat ik er vergeet bij te vertellen is dat hij eerst heeel erg lelijk donkerbruin was. Ik spoot hem in de tuin lichtblauw. Dat was overigens ook niet helemaal de bedoeling, ik kocht namelijk de kleur "raspberry pastel" die in de winkel licht paarsig leek en thuis op de keukentafel grijs. Maar het werd uiteindelijk dus lichtblauw. Ach, dat past ook prima in huis dus ik liet het lekker zo, haha!Hebben jullie ook af en toe zo'n super leuke kringloop vondst? En wat is je favoriete kringloopwinkel?

3 opmerkingen:

 1. Oh wat cool! Ik moet ook echt eens een keer een kringloopwinkel opzoeken, daar komen echt de leukste dingen vandaan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, heerlijk he?! Ik ga morgen weer eens een rondje plannen!

   Verwijderen
 2. super leuke vondst! mama

  BeantwoordenVerwijderen

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *