dinsdag 20 januari 2015

Inspiratie: IKEA Sprutt collectie.


Op mijn werk neem ik, als het rustig is, altijd even de tijd om te kijken wat er allemaal voor leuks binnen gaat komen. Zo kwam ik een tijdje terug de nieuwe bad- en slaapkamer collectie SPRUTT tegen! Ik was direct enthousiast, want: wit en neon! Deze collectie bestaat uit allerlei verschillende handige opbergmogelijkheden.


Toevallig zag ik dat er gisteren het een en ander werd opgebouwd bij "mijn" IKEA, dus pak je fiets, auto, trein, whatever en kom gezellig naar Hengelo ;-)! 
Dus om jullie ook enthousiast te maken, hier wat foto's van deze leuke nieuwe collectie!Hoe leuk zijn deze opbergzakken? Ze zijn al te koop voor minder dan een euro! Ook met roze/rood randje. Ik heb nooit genoeg opbergzakken, tassen etc. dus deze zijn sowieso binnenkort in mijn bezit.


Dit karretje is ook zo schattig! Het is dat ik echt de allerkleinste badkamer ter wereld heb geloof ik, anders had ik hem direct neergezet. Natuurlijk is 'ie als nachtkastje ook wel leuk....

Mijn persoonlijke favoriet is deze ladekast. Ik vind hem echt te gek! Ik hoop mijn vriend ook, dan zijn we er meteen uit, haha.

En tot slot, hoe cool is deze opbergeend? Heus niet alleen leuk voor kinderen en heeeel verantwoord zo in het wit ;-)!

IKEA's nieuwe collectie SPRUTT ligt vanaf februari in de winkels!

2 opmerkingen:

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *