vrijdag 19 december 2014

Vrijdag, hoera! #2

Het is vrijdag en..... ik ben morgen vrij! Hoe fijn is dat! Morgen heb ik een kerstfeest van mijn werk (en krijg ik mijn kerstpakket, jaaaa!), dus daar heb ik alvast wel veel zin in. Stiekem nog een beetje meer in mijn loon dat vandaag gestort wordt, haha.
Zondag moet ik helaas wel werken, dus dat zal even een pittig dagje worden ;-).

Maar goed, hoe zag mijn week eruit? Het leuke van zo'n blog schrijven is dat ik zelf vaak ook al niet meer weet wat ik allemaal gedaan heb!


Op maandag ben ik altijd vrij samen met mijn vriend, dus dan doen we vaak burgerlijke dingen als de wekelijkse boodschappen bij de lidl. Dit keer gingen we eerst 's ochtends lekker buiten de deur ontbijten, mmm! Daarna zagen we dat the Hobbit ook in 2D draaide 's avonds, dus besloten we daarheen te gaan! Ik heb echt een hekel aan die stomme 3D brillen (en effecten) dus ga altijd naar de ouderwetse film, haha. Hij was echt de moeite waard! Ik ben naar alle Lord of the rings en Hobbit films in de bioscoop geweest, dus kon deze natuurlijk echt niet missen!

Dinsdagochtend had ik eerst rijles waarbij ik zelfstandig naar mijn atelier moest rijden. Of wel, zonder aanwijzingen. Natuurlijk reed ik weer fout, want ja, ik en routes, die gaan gewoon niet samen.

Daarna ging ik naar mijn vriend zijn werk en hing ik daar de hele dag in plaats van verstandig te zijn en blogs te schrijven.

Ook knuffelde ik nog even gezellig met de katten, daarna trokken ze de cactus uit de pot en lag alles onder zand.


Woensdag was ik van plan om lekker naar mijn atelier te gaan, maar het is iedere keer zulk vreselijk weer! Ik ben mijn OV-chipkaart verloren en wacht op een nieuwe en door de regen met de fiets....nee bedankt. Mijn atelier is overigens zo'n 40 minuten fietsen, voordat je denkt dat ik me aanstel, haha! Tijd voor dat rijbewijs!
Ook probeerde ik nog een laatste keer mijn kerstkaarten te zeefdrukken. NOU NIET DUS. Het ging voor geen meter en alles mislukte. Ik heb besloten dit jaar geen kaarten te gaan verkopen, ik krijg het ontwerp gewoon niet mooi met de neon inkt die ik ervoor had bedacht. En in andere kleuren zijn ze saai. Vind ik. Maar wees niet getreurd, ik ga gewoon in het nieuwe jaar leuke kaarten maken, gewoon, niet speciaal voor kerst, maar voor de leuk. 
Wel is er natuurlijk nog de printable! Die maakt het weer een klein beetje goed...

 's Avonds keek ik deze film, aanrader! En terwijl ik die keek bediende Kipje zelf zijn opwindbare muis, hahaha!
Donderdagavond moest ik werken. Overdag zocht ik op het wereldwijdeweb naar een fatsoenlijke zorgverzekering en zag door de bomen het bos niet meer. Ik denk er nu zelfs aan om maar gewoon de HEMA zorgverzekering af te sluiten, daar krijg je tenminste nog een leuke 10% kortingskaart voor altijd op vrijwel alles bij....

Ook maakte ik voor mij en mijn collega's broches en haarbandjes voor het feest zaterdag. Met een beperkt budget zijn ze toch best heel schattig geworden vind ik zelf haha:

Eigenlijk had ik dus best een beetje een saaie, mislukte week. Maar hey, wie heeft die wel eens niet? Misschien komt het door die ellendige grijze dagen of is het gewoon een gevalletje:

via A pair of pears

Gelukkig kan ik morgen een mooi jurkje shoppen voor de kerst en ga ik zaterdag een mooi feestje vieren. Oh en ik wacht op mijn H&M pakketje dat elk moment binnen kan komen. Ook geen straf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *