vrijdag 12 december 2014

Vrijdag, hoera! #1

Deze week smokkel ik een beetje. Ik plak vorig weekend ook even bij deze week aan, haha!
Eigenlijk wilde ik deze categorie vorige week al in het leven roepen, maar er moesten kerstbomen verkocht worden op mijn werk! Ik had het dus druk.

Mijn weekend bestond uit alleen maar leuke dingen!

Vrijdag verkocht ik eerst zo'n 700 kerstbomen op mijn werk. Bij IKEA is namelijk de "kerstboom voor een piek" actie weer van start gegaan! Ik stond de hele dag gezellig met mijn collega's (en warme chocomelk) bomen voor een euro uit te delen ;-)!


's Avonds ging ik met vrienden de stad in. Wel ging ik op tijd week naar huis, want de volgende dag zouden mijn vriend en ik lekker gaan ontbijten in Enschede, bij the Upperside! Wat een super leuke winkel zeg. Ik was er al geweest toen ze nog in een ander pand zaten, maar dit pand is nog veeeel mooier! Lees ook de leuke blogpost van Iris over deze toffe plek.


Ook was ik nog even bij de nieuwe Sissy-boy. ZO-VEEL leuke spullen! Ik ging natuurlijk wel met iets de deur uit. Ik ben zo blij dat Enschede steeds meer leuke winkels krijgt. Alleen een beetje jammer dat de Bijenkorf plaats heeft moeten maken voor de Primark.... Hallo bruine papieren tassen overal! Ook was de museumwinkel van Concordia open. Ik vind die gedruipte bekers/vaasjes zo leuk!

Die avond ging ik naar een concert van Birth of joy in Atak. Ik heb ze al vaker gezien en als je net als ik soms ook even wat harders wilt horen dan singer songwriters is dit een meeeega aanrader! Daarna gingen we nog dansen bij een nieuwe club in Enschede, de N8kelder. Wie zei ook alweer dat er niks te doen is in Twente ;-)?

Zondag lagen we de hele dag brakkig op de bank samen met de katjes (ahw kijk zijn ontstoken oogje).
M'n vriend keek een film en ik bekeek vooral hoe dromenland er ook alweer uit zag. Ook kwam ik dit ontzettende schattige versje tegen van Lars.

Maandag zijn mijn vriend en ik altijd samen vrij, dat is zo gezellig! Ik ben aan het lessen voor mijn rijbewijs en hij reed een keertje met me mee. Leuk toch? Ik werd er niet zenuwachtig van dus dat was ook weer mooi meegenomen haha.

Dinsdag laste ik een lekker blog-dagje in. 's Avonds moest ik weer kerstbomen verkopen, dus dan besteed ik nooit zoveel aandacht aan mijn outfit, als het maar lekker zit. Ik bracht de dag dus door in deze geweldige combi:

De dag erna ging ik weer lekker naar mijn atelier. Vorige week had ik helemaal geen tijd en deze week hoef ik iets minder te werken. Ik ben bezig met het maken van nieuwe kerstkaarten, deze maakte ik vorig jaar (zijn ook nog te koop in de shop!):

Ik zeefdruk de kaarten zelf, dus het werk is nogal arbeidsintensief. Ik hoop ze dit weekend af en in de shop te hebben. Donderdag heb ik de hele dag proef gedrukt en dat zorgde voor de nodige frustraties, maar uiteindelijk kwam ook dat wel goed. 's Avonds ging ik weer aan de slag bij IKEA. Toen ik thuis kwam kreeg ik zomaar een cadeautje van mijn vriend! Mijn lievelingsgeurtje, Jill Sander Sun Delight. Zoooo lekker!

En toen was het alweer vrijdag! Vandaag zou ik eigenlijk naar het atelier gaan, maar het slechte weer gooit roet in het eten. Letterlijk en figuurlijk, want m'n vriend en ik zouden 's avonds uit eten gaan bij Humphrey's voor een diner+film menu. Ach ja, nu gaan we gewoon lekker thuis eten en van het weekend of volgende week naar de nieuwe Hobbit film! Stiekem heb ik nog helemaal geen weekend, want ik moet ook nog wel een beetje werken, maar dat vergeten we voor het gemak maar even ;-)

Fijn weekend allemaal!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *