woensdag 3 december 2014

Op de vensterbank 2.
Ja! Een nieuwe "op de vensterbank"! Allereerst: excuses voor de beroerde kwaliteit van sommige foto's. Mijn vriend had de camera mee naar zijn werk en het wordt om 15u al zo'n beetje donker en dat kan Iphonie niet aan :-(! (jaaaa, smoesjes, smoesjes ik weet het).

Na alle drukte aan het begin van de week had ik vandaag een lekker dagje vrij. Ik trotseerde de kou en haalde wat bloemen op de markt. 

Aan het begin van de week hadden mijn vriend en ik 7 jaar verkering, woooooow dat klinkt echt mega lang haha! We gingen lekker ontbijten bij hotel van der Valk en legden een hele route langs alle woonwinkels af. Daar zag ik natuurlijk weer allemaal leuke dingen die ik braaf niet gekocht heb. 
En tóch heb ik alles weer alles om kunnen gooien in huis met de spullen die ik al had, haha!


We zochten al een tijdje een nieuwe eettafel en.... die hebben we gevonden!
Ik ben er zo blij mee dat ik er van de week een blogpost aan wil wijden, dus houdt de boel in de gaten ;).

Daarbij moest natuurlijk ook een nieuwe lamp boven de tafel komen en kregen we een super leuk bankje van mijn vriend zijn nichtje.


Naast deze leuke dingen waren er ook minder leuke dingen, mijn arme kleine kat Kip is ziek! Hij deed helemaal niks meer en snottert de hele dag. Eergisteren was hij er zo erg aan toe dat we 2 keer bij de dierenarts zijn geweest. Gelukkig krabbelt hij weer wat op en loopt 'ie af en toe weer wat rond.Vorige Op de vensterbank gemist? Lees&kijk hem hier.


1 opmerking:

  1. Stiekem weet ik al waar jullie tafel van gemaakt is maar ik zeg niks. Vind het een geweldig leuk idee!
    mama

    BeantwoordenVerwijderen

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *