zondag 30 november 2014

November volgens Instagram


Wow! Morgen is het alweer December, de tijd gaat opeens ZO snel!
Omdat mijn zomervakantie pas heel laat begon, kon ik een hele tijd nog helemaal niet wennen aan het idee van winter. 
Maar nu het al een tijdje wat kouder is en ik al regelmatig met handschoenen aan naar mijn atelier fiets, begint het toch te komen, haha.


Naast wennen aan de kou en de bijna laatste 101 woonideeën lezen onder een dekentje, was ik ook veel in mijn atelier aan het illustreren.
Het eerste weekend van november was namelijk de officiële opening van het gebouw waarin mijn atelier gevestigd zit, Het Robson in Enschede. Daarvoor ben ik hard aan het werk geweest om mijn werk over Tokyo te kunnen exposeren! Mijn expositie "Japanners zijn van suiker" opende dus ook dat weekend. Het waren super leuke dagen met veel bezoekers. Ook waren er tijdens dat weekend zeefdrukken van mij te koop! Ik heb er nog 1 over, dus mocht je interesse hebben, neem een kijkje in de webshop of laat een comment achter :-). Komende week ga ik ook weer kerstkaarten zeefdrukken, dus hou de blog in de gaten.

Mijn vriend is tatoeëerder en in  de wintermaanden is het vaak iets rustiger op zijn werk. Zo komt het wel eens voor dat hij een middagje geen afspraken heeft staan. Soms kom ik dan om de tijd te vullen en deze maand was dit het resultaat:Vorige week ging ik naar een festival in Eindhoven, Speedfest. In mijn dagelijks leven luister ik voornamelijk lekker rustige muziek als Ben Howard of Damien Rice, maar zo af en toe vind ik een flinke portie rock 'n roll ook heel erg fijn! We sliepen in het Arthotel in het centrum van Eindhoven, op loopafstand van Strijp S en het Klokgebouw, waar Speedfest werd gehouden. Voordat we naar het festival gingen, lunchten we op Strijp S bij Bagels&Juice. Wat is het daar leuk geworden! Mooie design winkeltjes en gave lunch tentjes. Ik wil zeker nog een weekendje terug zonder rock 'n roll!

Dat was november, tijd voor December! Kerst! Lekker eten en drinken! Feest! Ik heb er wel zin in...
P.s:

Af en toe vind ik het leuk om mee te doen met een Instagram challenge. Deze maand doe ik mee aan de Instadvent van Yourdailyintake.com, de eerste van vandaag, najaarsdrankje, staat al online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Contact

Naam

E-mail *

Bericht *